Vi är auktoriserade hudterapeuter och medlemmar i SHR vilket ger dig som kund garanti att vi har en gedigen och godkänd utbildning. Vi arbetar efter SHRs etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring. Vår utbildning innefattar dermatologi, anatomi och fysiologi samt mikrobiologi, kemi och hudvårdskunskap. SHR verkar för att höja medlemmarnas kompetens och yrkesskicklighet. De anordnar kontinuerligt vidareutbildningar och fokus ligger på etik, kvalité samt kundens säkerhet och trygghet. SHRs ledord är lärande, kvalitet och status.

Christel

Salongsägare, aukt. Hudterapeut-mästare, dipl. Makeup-artist


Jag har varit hudterapeut sedan 1993 och har alltid tyckt det är viktigt att vidareutbilda mig. Det händer så otroligt mycket i vår bransch, forskningen och ingrediensteknologin går konstant framåt.
Det är också detta intresse som gjorde att jag till slut utvecklade min egen hudvårdsserie – C Skincare som lanserades hösten 2011. Så förutom att vara på salongen för att göra behandlingar så arbetar jag mycket med C Skincare. Det kräver en hel del administrativt arbete att driva två företag. Jag gillar också verkligen att hjälpa till vid konsultationer, inköp och kundkontakt. Det ger så oerhört mycket att kunna ge råd och hjälp vid hudproblem. Jag arbetar hela tiden i bakgrunden med produktutvecklingen för C Skincare, men det är ändå naturligt att jag är här på salongen mycket eftersom den är en egen del av mitt hem/vårt hus. Jag tröttnar aldrig på att ”klämma pormaskar” och plocka bryn! Jag ser bara fördelar med att ha arbetet så här nära då mitt jobb är min hobby! Att vara egenföretagare och entreprenör är otroligt kul och en fantastisk drivkraft!

Maria

Aukt. Hud- och Spaterapeut


Mitt namn är Maria, jag bor i Habo Ljung mellan Lomma och Bjärred med min man och två barn. Jag hade länge funderat på att utbilda mig till hudterapeut, men en det ena och andra kom mellan i livet. Nu när jag har fyllt 40 år har jag äntligen blivit auktoriserad hudterapeut, bättre sent än aldrig. Under min utbildning kom jag i kontakt med Christel vilket ledde till att jag gjorde min praktik i Christels mottagning vilket i sin tur ledde till att jag nu arbetar en dag i veckan här, mestadels onsdagar. Övriga dagar arbetar jag i min egen mottagning, Sundets Hudvård i Habo Ljung. Jag tycker det är spännande att arbeta med alla olika former av apparatur såsom microdermabrasion, oxygen-facelift och microneedling, dessa finns hos Christels och jag rekommenderar dem varmt. Jag arbetar även med en metod för att ta bort ljus och lite grövre hårväxt som heter epilering. Detta är främst för oönskad hårväxt i ansiktet och är en effektiv metod att få bort hår permanent.

Anna

Aukt. Hudteraput & certifierad Taffy-utövare


Jag gick utbildning till hudterapeut i Köpenhamn 2002 och har arbetat som detta sedan min Cidesco (internationell) diplomering 2003. Både som anställd på salong i Malmö och som egen företagare inhyrd på flera olika frisörsalonger i Malmö. Sedan 2012 finns Annas Hudvård i Klågerup i en tillbyggd lokal i samband med mitt hem efter 10 år i Malmö. Jag använder mig av produkterna C Skincare, Exuviance och CND Shellac.
2014 vidareutbildade jag mig och är även certifierad Taffy-utövare, kosmetisk pigmentering av eyeliner och ögonbryn. När Christel och jag kom fram till att en filial i Genarp vore perfekt, mitt emellan oss båda, så blev jag jätteglad över att få arbeta där i närheten av mitt hem och befintliga jobb. Jag kommer även att hjälpa Christel i Veberöd vid behov så välkomna till mig där eller på Romelebygdens Hudvård i Genarp! Den finns inhyrd hos frisörerna på Salong Ljungbacken bredvid Konsum.

Lina

Aukt. Hudterapeut & dipl. Makeup artist

Makeup och hudvård har alltid varit mitt stora intresse och mellan 2004 och 2006 läste jag till Hud- och spaterapeut på Tech Futurum i Landskrona. Det är en yrkeshögskoleutbildning som är godkänd av SHR. På en av mina praktikperioder hamnade jag hos Christel vilket jag är väldigt glad för och har sedan dess jobbat några dagar i månaden här på salongen. Jag brinner lite extra för makeup och ögonbrynsfix. Extrajobbet här kombinerar jag med mitt andra arbete inom Finance på Tetra Pak. På fritiden ägnar jag mig gärna åt styrketräning. Jag är uppväxt i Veberöd, men idag bor jag med min man Martin och våra två döttrar Isabella och Minna i Lund. Redan vid val av gymnasieutbildning valde jag en serviceinriktad utbildning, hotell- och restaurangprogrammet på Vipeholmsskolan i Lund. Efter studenten jobbade jag sen ett antal år i restaurangen på Tetra Pak.