I våra ansiktsbehandlingar använder vi produkter från Exuviance, Bio Earth eller C Skincare. Vi väljer det som passar din hud bäst, men tar naturligtvis hänsyn till dina önskemål. Vi bäddar ner dig i den sköna behandlingssängen och sätter igång värmedynan om du vill. Din stund hos oss är ett viktigt ”gympass” för din hud och en avkoppling för dig.

Klassisk ansiktsbehandling 60 min 590 kr
med Diamantslip i behandlingen + 60 kr = 650 kr
En klassisk ansiktsbehandling som skräddarsys efter din huds behov. Det ingår rengöring, exfoliering (peeling), portömning, nack- och ansiktsmassage, mask, avslutningsvis serum/booster och creme. Vi anpassar behandlingen och använder produkter utifrån ditt hudtillstånd och dina önskemål.

Lägger du till diamantslip behandlas även fina linjer, rynkor, ärr, förstorade porer, oren hud, trött och livlös hud. Hudytan slipas samtidigt som blodcirkulationen stimuleras av det lätta vacumsuget, vilket ökar produktionen av kollagen och elastin. Redan efter första behandlingen får huden en fräsch lyster och blir väldigt mjuk. Diamantslip kan du även lägga till i Spa och Micro ansiktbehandlingarna, 10 minuter extra tar det och + 60 kr


Spa ansiktsbehandling 45 min 470 kr
Behandlingen passar dig som inte behöver så mycket portömning, utan kanske är torr och känslig. Din hud behöver en uppfräschning, fokus läggs på fukt- och mjukgörande produkter, så att huden återställer sig, får lugn och ny lyster. Även i denna behandling ingår en skön nack- och ansiktsmassage.


Micro ansiktsbehandling 30 min 360 kr
En effektiv behandling för dig som känner för en ordentlig och snabb uppfräschning, Vi rengör, analyserar, exfolierar din hud och anpassar produktvalet efter behov. Vi gör helt enkelt det som din hud behöver och vi hinner med på 30 minuter.


Special ansiktsbehandling 50 min 500 kr
Anpassas för alla hudtyper och hudtillstånd. Vi rengör, diamantslipar, portömmer, lägger ansiktsmask och gör en skön nackmassage.


Exuviance AHA-ansiktsbehandling 60 min 590 kr
I denna behandling jobbar vi med AHA-syra och produkter från Exuviance. Ett professionellt märke med fina resultat på problemhud, åldrande hud och pigmentfläckar. För bästa resultat rekommenderas behandlingen som kur, 3-5 ggr med några veckors intervall. En effektiv behandling med fantastiska resultat direkt!

Kur på 4 behandlingar 2075 kr (519 kr/behandling, ord.pris 2360 kr för 4 st beh)


Alkaline
Haka 
eller överläpp 360 kr
Ansikte (haka, överläpp & kinder) 680 kr
En skonsam behandling som avlägsnar ljusa fina fjun i ansiktet. Efter ett antal behandlingar kan du ha reducerat din hårväxt så pass att du inte längre upplever det som ett problem, vi kan dock aldrig utlova total reduktion. Hur många behandlingar som krävs är väldigt individuellt och beror på olika faktorer. Rekommenderat behandlingsintervall är var fjärde vecka de första 2-3 gångerna. När behandling bokas gör vi en konsultation där vi grundligt går igenom vad du kan uppleva och förvänta dig av behandlingen. Vid första behandlingstillfället bör du köpa med dig någon av de tillhörande rekommenderade produkterna som behöver användas de närmaste dagarna efter varje behandling.