I mina ansiktsbehandlingar använder jag produkter från Exuviance, Bio Earth eller C Skincare. Jag väljer det som passar din hud bäst, men tar naturligtvis hänsyn till dina önskemål. Jag bäddar ner dig i den sköna behandlingssängen och sätter igång värmedynan om du vill. Din stund hos mig är ett viktigt ”gympass” för din hud och en avkoppling för dig.

Klassisk ansiktsbehandling 75 min 730 kr
med Diamantslip i behandlingen + 90 kr = 820 kr
En klassisk ansiktsbehandling som skräddarsys efter din huds behov. Det ingår rengöring, exfoliering (peeling), portömning, nack- och ansiktsmassage, mask, avslutningsvis serum/booster och creme. Jag anpassar behandlingen och använder produkter utifrån ditt hudtillstånd och dina önskemål.

Lägger du till diamantslip behandlas även fina linjer, rynkor, ärr, förstorade porer, oren hud, trött och livlös hud. Hudytan slipas samtidigt som blodcirkulationen stimuleras av det lätta vacumsuget, vilket ökar produktionen av kollagen och elastin. Redan efter första behandlingen får huden en fräsch lyster och blir väldigt mjuk.
Diamantslip kan du även lägga till i Spa och Micro ansiktbehandlingarna, 10 minuter extra tar det och + 90 kr


Spa ansiktsbehandling 45 min 550 kr
Behandlingen passar dig som inte behöver så mycket portömning, utan kanske är torr och känslig. Din hud behöver en uppfräschning, fokus läggs på fukt- och mjukgörande produkter, så att huden återställer sig, får lugn och ny lyster. Även i denna behandling ingår en skön nack- och ansiktsmassage.


Micro ansiktsbehandling 30 min 450 kr
En kortare behandling för dig som behöver en effektiv och snabb uppfräschning. Jag rengör, analyserar, exfolierar din hud och anpassar produktvalet efter behov. Jag gör helt enkelt det som din hud behöver och vi hinner med på 30 minuter.


Special ansiktsbehandling 55 min 650 kr
Anpassas för alla hudtyper och hudtillstånd. Här diamantslipar jag efter rengöring, portömmer därefter om det behövs, lägger ansiktsmask och gör en skön nackmassage när masken verkar.


Exuviance syra peel ansiktsbehandling 60 min 660 kr
I denna behandling jobbar vi med AHA-syra och produkter från Exuviance. Ett professionellt märke med fina resultat på problemhud, åldrande hud och pigmentfläckar. En effektiv behandling med fantastiska resultat direkt!

 Tonårsbehandling 50 min 590 kr
Här arbetar jag med de hudproblem som många ungdomar kan få under tonåren. Portilltäppningar, fetare hud, rodnader och förstorade porer. Rengöring, Balance Peel från Exuviance, portömning och lugnande mask. Självklart ingår goda skötselråd för huden.