Ansiktsbehandlingar

Klassisk ansiktsbehandling 55 min 560 kr
med Diamantslip i behandlingen 660 kr
En klassisk ansiktsbehandling som skräddarsys efter dina unika behov. Det ingår rengöring, peeling, portömning, ansiktsmassage, mask och avslutas med serum och cream. Lägger du till diamantslip behandlas även fina linjer, rynkor, ärr, förstorade porer, oren hud, trött och livlös hud. Hudytan slipas samtidigt som blodcirkulationen stimuleras av det lätta vacumsuget, vilket ökar produktionen av kollagen och elastin. Redan efter första behandlingen får huden en fräsch lyster och blir väldigt mjuk.

Spa ansiktsbehandling 40 min 450 kr
Behandlingen passar dig som inte behöver portömning, utan kanske är torr och känslig. Din hud behöver en uppfräschning och fokus läggs på fukt- och mjukgörande produkter, så att huden återställer sig och lugnar sig.

Micro ansiktsbehandling 30 min 340 kr
En effektiv behandling för dig som känner för en ordentlig och snabb uppfräschning, Vi rengör, analyserar, exfolierar din hud och avslutar behandlingen med mask & creme

BioSurface Peel 55 min 795 kr
Kur
på 4 behandlingar 2780 kr
Detta är en mycket kraftfull kemisk peeling som enbart får utföras av specialutbildade hudterapeuter. Vi rekommenderar en kur på minst 4 behandlingar för optimala resultat på hudtillstånd såsom grov hudstruktur, fina linjer, ojämn pigmentering och förstorade porer. Behandlingarna anpassas efter din huds behov och tålighet. Innan kuren påbörjas gör vi en konsultation där vi grundligt går igenom vad du kan uppleva och förvänta av kuren samt ett lapptest för att se att du inte reagerar på.

Exuviance PHA-ansiktsbehandling 55 min 620 kr
I denna behandling jobbar vi med PHA-syra och produkter från Exuviance. Ett professionellt märke med fina resultat på problemhud, åldrande hud och pigmentfläckar.
För bästa resultat rekommenderar vi behandlingen som kur, 5 – 10 ggr. En skön behandling med fantastiska resultat direkt!

Alkaline
Haka
eller överläpp 340 kr
Ansikte (haka, överläpp & kinder) 680 kr
En skonsam behandling som avlägsnar ljusa fina fjun i ansiktet. Efter ett antal behandlingar kan du ha reducerat din hårväxt så pass att du inte längre upplever det som ett problem, vi kan dock aldrig utlova total reduktion. Hur många behandlingar som krävs är väldigt individuellt och beror på olika faktorer. Rekommenderat behandlings-intervall är var fjärde vecka de första 2-3 gångerna. Innan behandling bokas gör vi en konsultation där vi grundligt går igenom vad du kan uppleva och förvänta dig av behandlingen. Vid första behandlingstillfället måste man köpa med sig ett produkt-kit, för 575 kr som måste användas de närmaste dagarna efter varje behandling.

 

 

Avbokning måste ske senast kl 15:00 dagen innan annars debiteras hela behandlingskostnaden.