SPA-behandlingar

SPA Massage 25/55 min 400/620 kr
En avslappningsmassage med aromaoljor som verkar naturligt mjukgörande för huden, men även för att förstärka avslappningen. Vid massage frisätts endorfin, som är ett ”må-bra” hormon vilket bidrar till bättre välbefinnande och smärtlindring.

Carpe diem 85 min 765 kr
Här läggs fokus på avslappning. Vi börjar med att massera ryggen. Därefter får du en ansiktsbehandling bestående av rengöring, peeling och lång ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en välgörande mask och ansiktscreme.

Totum corpus ca 2 timmar 985 kr
Unna Dig denna totalt avkopplande behandling om Du behöver komma ner i varv. Vi börjar med en avslappnande helkroppsmassage med välgörande oljor och därefter förtsätter vi med ansiktet. Först får Du en härlig rengöring, peeling och avstressande ansikts- och nackmassage. Behandlingen avslutas med återfuktande mask och ansiktscreme.

SPA-pedikyr 60 min 515 kr
Ta hand om dina fötter, det förtjänar och behöver dem. Behandlingen börjar med att du njuta av ett varmt fotbad. Vi klipper och filar dina tånaglar och ser till att fötterna blir mjuka och återfuktade i en skön fotmassage.

Avbokning måste ske senast kl.15.00 dagen innan annars debiteras hela behandlingskostnaden.