Personal

Christels Hudvård & SPA

Vi är auktoriserade hudterapeuter och medlemmar i SHR vilket ger dig som kund garanti att vi har en gedigen och godkänd utbildning. Vi arbetar efter SHRs etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring. Vår utbildning innefattar dermatologi, anatomi och fysiologi samt mikrobiologi, kemi och hudvårsdkunskap. SHRs ledord är lärande, kvalitet och status.

Anna

Anna

Aukt. Hudterapeut, cert. Taffy-utövare

Jag gick utbildning till hudterapeut i Köpenhamn 2002 och har arbetat som detta sedan min Cidesco (internationell) diplomering 2003. Både som anställd på salong i Malmö och som egen företagare inhyrd på flera olika frisörsalonger i Malmö. Sedan 2012 finns Annas Hudvård i Klågerup i en tillbyggd lokal i samband med mitt hem efter 10 år i Malmö. Jag använder mig av produkterna C Skincare, Exuviance och CND Shellac.
2014 vidareutbildade jag mig och är även certifierad Taffy-utövare, kosmetisk pigmentering av eyeliner och ögonbryn. När Christel och jag kom fram till att en filial i Genarp vore perfekt, mitt emellan oss båda, så blev jag jätteglad över att få arbeta där i närheten av mitt hem och befintliga jobb. Jag kommer även att hjälpa Christel i Veberöd vid behov så välkomna till mig där eller på Ljungbackens Hudvård i Genarp!

Christel

Christel

Salongsägare, hudterapeut-mästare, dipl. makeup-artist

Jag har alltid tyckt det är viktigt att vidareutbilda sig, det händer så otroligt mycket i vår bransch, forskningen och ingrediensteknologin går konstant framåt. Det är också detta intresse som gjorde att jag till slut utvecklade min egen hudvårdsserie – C Skincare som lanserades hösten 2011. Eftersom det är så roligt och tidskrävande så kan jag tyvärr inte alltid vara på salongen för att göra behandlingar, men jag är här flera dagar i veckan och ”klämmer lite pormaskar” och plockar bryn mm. Jag älskar att hjälpa till vid konsultationer, inköp och kundkontakt. Även om jag hela tiden arbetar mycket med produktutvecklingen för C Skincare så är det naturligt att jag ändå är här på salongen mycket eftersom den är en egen del av mitt hem/vårt hus. Jag ser bara fördelar med att ha arbetet så här nära, då mitt jobb är min hobby! Att vara egenföretagare och entreprenör är otroligt kul och en fantastisk drivkraft!

Lina

Lina

Aukt. hudteraput & diplo. make up artist

Jag är uppväxt i Veberöd men i dag bor jag med min man Martin och mina två flickor Isabella 8 år och Minna 6 år i Lund. Redan vid val av gymnasieutbildning valde jag en serviceinriktad utbildning, Hotell- och restaurangprogrammet på Vipeholmsskolan i Lund. Efter studenten jobbade jag sen ett antal år i restaurangen på Tetra Pak. Smink och hudvård har alltid varit mitt stora intresse och mellan 2004 och 2006 läste jag till Hud- och spaterapeut på Tech Futurum i Landskrona. Det är en KY-utbildning som är godkänd av SHR. På en av mina praktikperioder hamnade jag hos Christel vilket jag är väldigt glad för och har sedan dess jobbat någon dagar i veckan här på salongen och utför alla våra behandlingar men brinner lite extra för make up.