Diodlaser-behandlingar

Med hjälp av behandlingar med diodlaser kan man få permanent hårreducering. Ljuset från diodlasern leds ner till hårrötterna via pigmentet som finns i hårstrået och i roten. Behandlingen gör inte ont men efter ett tag blir det varmt på hudytan. Denna värmeutveckling krävs för att det ska bli 70 grader nere i hårroten, så att den kan förstöras. Roten förstörs endast om håret befinner sig i växande fas. Ca 20% av hårsäckarna försvinner efter varje utförd behandling och det tar mellan 1-3 veckor innan hårstråna lossnar efter en behandling. Antalet behandlingstillfällen varierar från person till person, man får räkna med 4-6 behandlingar för att uppnå ett resultat.

Alla människor har olika hud typer men som regel gäller ju ljusare hy och mörkare hår, desto bättre och snabbare resultat erhålls. Personer med gråa eller vita hår kommer inte att uppnå någon effekt då pigment saknas i håret.

Innan första behandlingen kommer man på en konsultation där vi går igenom behandlingsförloppet. Området som ska behandlas får inte vara solbränt eller ha vistats i solen några dagar innan behandlingstillfällena. Viktigt är att skydda området som ska behandlas med spf 30 eller högre. Även efter behandling ska området skyddas väl med hög spf för att minimera risken för pigmenteringar. Man får inte vaxa, bleka eller plocka på det område som ska behandlas med diodlaser. Inför alla behandlingstillfällen ska området alltid vara nyrakat, 1-2 dagar innan.
Efter en behandling kan viss rodnad uppstå i huden. I vissa fall även små svullnader som anses vara helt ofarliga och försvinner vanligtvis efter 24-48h.
Viktigt att tänka på att inte klia eller riva upp huden efter en behandling, samt smörja väl med mjukgörande cream.

Obsavera!
Vid medicinering, graviditet, diabetes samt andra hormonförändringar i kroppen, uppmanas kunden att informera oss detta vid konsultationen. På konsultationen är vi också tacksamma om ni inte rakat området på ett par dagar, så att vi kan se utgångsläget. Vi vill också gärna ta foto på området, för att senare kunna se vilka resultat det blivit. Fotona kommer endast användas för att visa respektive kunds resultat.

Pris/ gång:

Överläpp 350 kr
Haka 550 kr
Kinder 750 kr
Armhålor 600 kr
Bikinilinjen 700 kr
Hela benen inkl bikini 2 900 kr
Lår inkl knä 1 600 kr
Underben inkl knä 1 200 kr
Hela armar 1 300 kr
Halva armar 800 kr
Svank 900 kr
Mage 1 500 kr
Hela ryggen 2 300 kr

 

Avbokning måste ske senast kl 15:00 dagen innan annars debiteras hela behandlingskostnaden.